Markeringer for frihet

Vi har hatt en rekke markeringer både på Eidsvollsplass Stortinget og andre steder med sterke budskap og ringvirkninger.

Under ser du appellanter som har delt viktige ord på våre markeringer.

ADVOKAT
Erlend Efskind var forretningsadvokat i fem år, og arbeidet ett år som rådgiver i Miljøverndepartementet. Han har vært engasjert i klimaspørsmål og har deltatt i juristgruppa i Amnesty. Han er fremfor alt engasjert menneskerettighets- forkjemper og har det siste året jobbet aktivt for frihet.
Sykepleier & Forfatter
Sykepleier med erfaring fra lungeavdeling, sykehjem, rusbehandling, psykiatri og internasjonalt hjelpearbeid. Hun har også gitt ut boken "Koronarebellen".
Advokat
Allsidig bakgrunn som jurist og manager. Har de siste åtte årene jobbet med fri rettshjelp.
”Charter”-Svein
Norsk TV-personlighet. artist, forfatter, konferansier, og toastmaster.
SYKEPLEIER
Har jobbet som konsulent på de fleste sykehus i Oslo, innen psykiatri, og med koronapasienter.
HOMEOPAT
Jon Holden er utdannet homeopat, utdannet innen medisinsk grunnfag og som psykoterapeut. Han har praktisert naturmedisin i over 20 år og er i tillegg tidligere økologisk gårdbruker fra Valdres.
Helsejournalist
Driver bloggen ”helsetine” med 9000 følgere. Kåret til ”årets blogger” av Alanyaposten.
LÆRER
Sven Inge Johansen er tidligere lærer ved Steinerskolen og har et bredt engasjement i samfunnsdebatten. Sven Inge sitt arbeid med folkets koronakommisjon er veldig viktig. De som representerer myndighetene skal personlig straffeforfølges og stilles ansvarlige for den skaden de har påført samfunnet og dens borgere.
DAGLIG LEDER
Daglig leder på digitaltgrunnkurs.no. Jobber blant annet i psykiatrien som miljøarbeider med pasienter med ulike psykoser og behov.

Bli aktiv?

post@friemenneske.no

Nyhetsbrev

Få oppdateringer

Sosiale medier

© Frie Menneske Folkeaksjonen, All rights reserved.