Her kan du
rapportere/legge inn din COVID relaterte historie (testimonials)
anonymt eller med fullt navn om ønskelig. Formålet med dette
arkivet er å skape ansvarliget og transparens i det
offentlige og fungere som talerør og folkets STEMME i folkeaksjon. Du har RETTIGHETER og de skal følges. Brytes
dine eller dine barns rettigheter er det nødvendig å tale ut og
rapportere urett. Det kan være du snakker på vegne som
ansatt/foreldre/foresatt/kommunale stillinger/organisasjoner som
opplever press fra ledere eller såkalte autoriteter; relatert
til korona-testing, korona-vaksiner (kun nød godkjente) eller
vaksinepass. 

Det er ikke akseptabelt for noen å bruke trusler
eller pressmiddel eller emosjonell overtalelse for å
tvinge/påvirke deg til å utføre handling som strider mot dine
individuelle overbevisninger rundt egen kropp, frihet og helse,
eller ovenfor dine barns frihet, kropp og helse. Grunnloven og
menneskerettigheter sikrer din frihet og rett til å bestemme over eget liv og det
kan ingen ta fra deg. Om noen av dine eller dine barns
rettigheter oppfattes krenket kan du dele din rapport/historie
her og også laste opp bevis på overtramp her. Jo flere som, gjør
dette, jo sterkere blir vår felles sak tilknyttet det FRIE
mennesket og vern om barna. Del denne muligheten med alle du
kjenner og vet om som har opplevd overtramp og hjelp stemmene å
bli hørt og sett, vi arbeider hardt for din sak hver dag. 

Friemenneske.no kan ikke stå for eller verifisere validiteten knyttet til uttalelser og observasjoner gjort og gjengitt av enkeltindivider

  • All
  • Annet
  • Helsepersonale
  • Media
  • Offentlige arbeidsplasser
  • Politisk
  • Private Arbeidsplasser
  • Skoler

Press /utilbørlige kommentarer

Medelever som bl. a er satt sammen som læringspartner har utøvd daglig press mht til både vaksinering og vaksine – kommentarer og trakassering. Skolen har ikke tatt hensyn til taushetsplikt og autonomi: det foretas testing og vaksinering i grupper slik at stigma og synlighet mht til hvilke barn som gjør hva er fullstendig kjent for alle på trinn/klasse

Anonym
Høvik verk
Bærum
Skoler

Må helsepersonell ha fasit for å uttrykke skepsis/uenighet?

Må man ha rett før man kan uttale seg om man er i tvil? Eller er skeptisk? Er dette et unntak fra generell medisinsk faglig debatt? / nye behandlingsformer og lignende?

Anonym
Helsepersonale, Media, Politisk

Bare de vaksinerte får delta på skoletur

På foreldremøte ved Geilo ungdomsskole informerte rektor om klasseturen som skal gjennomføres i mars 2022. Her ble det også tydelig presisert at uvaksinerte barn ikke får delta da dette er en utenlandstur med krav om vaksinepass. Uvaksinerte barn må ha «vanlig» undervisning i den uken dette gjelder. Geilo Skole planlegger skoletur til utlandet vel vitende om at det her vil være elever som holdes utenfor på bakgrunn av at dem ikke er vaksinert. Her mener jeg at skolen burde legge tilrette for en skoletur som ALLE får delta på.
Dette bidrar til vaksinepress for en 15 åring som veldig gjerne vil være med på klassetur en hel uke sammen med gode venner.

Cecilie Rojas viken
Geilo ungdomskole
Hol
Skoler

12-åring – Redd for tvangsvaksinering

12 år gammel gutt er nå redd for tvangsvaksinering på skolen pga gruppepress fra andre elever. Han er redd for at ‘de’ skal sette vaksine uten at han/foreldre ønsker det – våkner på natt og får ikke sove pga at han er engstelig for dette. Testing og vaksinering har skjedd klasselister/trinnvis så alle barn/foreldre har innsyn i hvem som tester/ikke tester, vaksineres/ikke vaksineres. Dette er taushetsbelagte opplysninger, frivillig og en selvbestemmelsesrett og skal ikke være allment tilgjengelige opplysninger.

Anonym
Skole
Bærum
Skoler

Tvangstesting

Mine 2 barnebarn har vært testet på flyplass da de kommet 27. august fra Polen for å besøke meg. Ingen var forberedt på det og det var ufrivillig. Ingen valg.

Zofia Solomianko
Der er på flyplass i Bergen
Annet

Lærer forsøker å manipulere barn til å vaksinere seg

Sønnen min på 12 kom hjem fra skolen fredag 10 sept. Han forteller at han ble tatt til siden og informert om at han kunne få C-19 vaksine om han ville dersom en av foreldrene samtykket.

Vi foreldre ønsker ikke at han skal vaksinere seg, men læreren hadde ikke fått tak i mor. Jeg som far har sendt melding til læreren om at sønnen min ikke skal ha.

Jeg synes det er fullstendig uhørt at læreren skal fortelle dette til sønnen min. Læreren er ikke helsepersonell. Hun har ingenting med å fortelle dette til han.

Sønnen min kom hjem og skjønte ikke helt hva læreren hadde prøvd å formidle. Jeg tok kontakt med skolen og fikk snakke med læreren som sa at hun hadde informert om det.
Hun fraskrev seg alt ansvar og pekte på en annen ansatt som hadde sagt hun skulle si det og at de hadde hjemmel til det.

Jeg ba om å få de denne hjemmelen. Har ikke fått noen ting.

Vi må beskytte barna våre fra ivrige og redde lærere. Hvorfor skal vi vaksinere barn som ikke blir syke.? Uhørt!

Benjamin Rouen
Florø barneskole
Kinn
Skoler

Lovbrudd av Guldvog i Helsedirektoratet – rapport av lovbrudd

«– Det hopet seg opp med papirer, og jeg hadde vanskeligheter med å sortere de ulike papirene fra hverandre. På et tidspunkt kastet jeg nok for mye av mine egne papirer. Jeg hadde ikke på det tidspunktet mapper og bøker som jeg brukte, sier Guldvog. At han løpende noterte på løse papirer har han i ettertid innsett at var uklokt, erkjenner han.»
«Slettede dokumenter og manglende skriftlig dokumentasjon fra viktige beslutningsprosesser er et demokratisk problem.»
Tror virkelig Hr. Guldvog at noen av oss virkelig tror på dette?
Det tror nok ikke jeg.
Men når bare løgnen og konspirasjonen er stor nok, anstendigheten tilstrekkelig fraværende, og hemmeligholdet nærmest totalt, så slipper man tydeligvis unna med omtrent hva som helst i dette landet.
Mye unødvendig elendighet de siste 18 månedene vi har å takke Solberg, Guldvog, Nakstad og de andre corona-monkeybusiness-folkene for.
De færreste mennesker har ryggrad til å ha stor makt over sine medmennesker over lengre tid – uten å ta skade på sin sjel.
DET tror i alle fall jeg på …
Rapport om Guldvog - lovbrudd - Helsedirektoratet
Helsepersonale, Media, Offentlige arbeidsplasser, Politisk

20 år – Havnet på sykehus i 3 døgn etter vaksine

Anders
Annet, Helsepersonale, Media, Politisk, Skoler

Vaksinepress

Vaksinepress fra både helsesøster på skole og kommunal. Da jeg som mor med hovedomsorgen nektet vaksine kalte de inn far med barna bak min rygg for å overtale barna til å «bare vaksinere seg for mamma kommer aldri til å gjøre det» barna har også blitt tatt ut av klasserommet 2 x av helsesøster for å snakke om vaksinering uten at jeg blei informert. Det opplevelses veldig ubehagelig for barna mine og min datter på 12 er no veldig redd for å treffe på helsesøster i tilfelle ho skal sette vaksinen under tvang. Da eg nektet vaksine for barna første gang blei eg kalt inn på møte med helsesøster sammen med min sønn, der helstesøster bokstavelig talt sa til meg framfor sønnen min: da er det din feil om barnet ditt blir alvorlig syk.

Mijsje Maen De Boer
Norheimsund barneskole
Kvam
Helsepersonale, Skoler

Myocarditt – vaksineskadet sønn

Min 13 år gamle gutt ble forrige uke innlagt på Aalborg sykehus med myokarditt (betennelse i hjertet), etter 2. Pfizer vaksine. Heldigvis forbedrer han seg og er hjemme igjen, men siden vaksineringen for drøyt en uke siden har han fått fare for hjerteinfarkt trussel hengende over seg.
Symptomene var kraftig trykk i brystet og høy feber. Vaktlegen sa Panodil som vanlig. Egen lege tok etterpå EKG, som viste forstyrrelser på hjerteslag og innrømmet umiddelbart gutten min var i fare for hjerteinfarkt.
Jeg har ikke stilt spørsmål ved vaksinen før nå, men har opplevd hvilken galskap det er å vaksinere friske unge mennesker.
Unge mennesker blir ikke alvorlig syke av covid!!! De er, etter å ha blitt smittet 13 ganger bedre beskyttet mot ny smitte enn vaksinerte.
Helsetilsynet skriver at hensikten med å vaksinere 12-15-åringer ikke er ment å beskytte barna, men er hovedsakelig å beskytte pårørende (som nesten alle er vaksinert)
Tydeligvis skjer Myokarditt hovedsakelig hos unge menn og i USA har det vært en økning i tilfellene. ca 3000 % siden vaksinestart.
Hvorfor vet jeg dette først nå??
Hvorfor må jeg Google disse faktaene selv (pluss mange flere)
Hvorfor ble jeg ikke advart før vaksinen?
Les hva som kan leses før du tar valget 🙏🏻
Valget er helt fritt, men jeg tør ikke lenger!!!
PS. Han ble smittet med COVID-19 i desember, uten symptomer. Vaksinen ga i sin tur myokarditt….
anonym skjermdump
Annet, Media, Politisk, Skoler

Vaksineskade korona vaksine

Friemenneske.no mottok denne skjermdumpen fra en anonym person og vil publisere dette som en hendelse/bevis.

Anonym
Annet, Helsepersonale

Bivirkninger vaksine

En venninne som ligger på sykehuset ringte idag og fortalte at det kommer mange unge mennesker rundt 20 inn i sykehuset og de har store bivirkninger tilknyttet vaksinene. Flere tromboser og i noen tilfelle måtte det amputeres et eller 2 ben. Alle de er vaksinert. Sykepleiere nekter tydeligvis å se sammenheng mellom vaksine og dette. Dette er kriminelt og staten blir en gang gjort ansvarlig for det som skjer i landet. Det er viktig at dere viser sannheten og ikke fabrikert løgn.

————

– Friemenneske.no kan ikke stå for eller verifisere validiteten knyttet til uttalelser og observasjoner gjort og gjengitt av enkeltindivider.

Karinha Fürst
Oslo

DU HAR RETTIGHETER SOM FORESATT – LES MER

Kjære medmennesker

Alle skoler har journalplikt. Alle skoler og barnehager, offentlige og private har også et særdeles stort ansvar når det kommer til beskyttelse av barn og unge.

Barnevernsaksjonen.no har i samarbeid med folkeaksjonen friemenneske.no, helsefrihet.no og advokatfullmektig Barbro Paulsen fra Naturrett.no bearbeidet en grundig ANSVARSERKLÆRING til alle rektorer, skoler, kommuner og helseansvarlige i landet. 3888 emails er sendt i dag den 06.09.21 kl 06.00.

Her kan du lese ANSVARSERKLÆRINGEN vi har sendt ut.

Du kan også forsterke DIN sak ved å skrive ut, fylle ut og signere din versjon og ta med folkeaksjonens ansvarserklæring.

Vi har også opprettet et folkearkiv foå å få frem folkestemmene og folkets opplevelse og COVID relaterte historier, de kan du rapportere inn her, du kan velge om du vil skilte med kun fornavn og stor forbokstav for etternavn eller fullt navn, eller 100 % anonym.

Formålet med dette er å få frem folkestemmen som talerør i folkeaksjonen. Du har RETTIGHETER og de skal følges.

Nå er det DIN tur.

Del dette med alle du kjenner!

Hjertelig Hilsen
Ledelsen i Barnevernsaksjonen
Folkeaksjonen Friemenneske.no

Barnevernsaksjonen
Annet, Helsepersonale, Media, Offentlige arbeidsplasser, Politisk, Private Arbeidsplasser, Skoler

Eksempel: Press fra rektor – trussel om oppsigelse om jeg ikke vaksinerer meg

Vår Rektor har sagt at vi ikke får beholde jobben om vi ikke vaksinerer oss. Dette føler jeg er brudd på mine rettigheter og ønsker å belyse problemet. Det er flere ansatte samme skole som har opplevd dette.

Anonym eller navn
Almennskolen oslo kommune
Helsepersonale, Offentlige arbeidsplasser, Skoler

Bli aktiv?

post@friemenneske.no

Nyhetsbrev

Få oppdateringer

Sosiale medier

© Frie Menneske Folkeaksjonen, All rights reserved.